Annemarie

                                      Mijn Verhaal

Mijn passie voor gezonde voeding heb ik in de loop der jaren ontwikkeld. Zelf heb ik namelijk jaren te kampen gehad met vele allergieën. Ook onze oudste zoon bleek allergisch te zijn met name voor de smaakversterker E621 (MSG of monosodiumglutamaat of gistextract). Dit blijkt echt overal in te zitten. Deze stof zorgt er ook voor dat je meer van het product eet. Vandaar mijn zoektocht naar goede voeding. Ik heb er vele boeken over gelezen en heb de opleidingen Voedingsdeskundige en Orthomolucaire voeding op HBO niveau behaald.

Ik ben van huis uit doktersassistente en heb 5 ½ jaar op de polikliniek Chirurgie en Urologie van het AMC mogen werken.

Zelf kook ik zo puur mogelijk zonder pakjes en zakjes door kruiden en specerijen toe te voegen. Ik maak zelf mijn eigen granola, pesto, mayonaise, sambal, sausjes, pizza en soms ook pasta etc.

Graag wil ik andere mensen coachen, die behoefte hebben aan een gezondere levensstijl en niet weten waar ze moeten beginnen. Gewoon puur eten. Hoe doe je dat, zonder alle koolhydraten uit je eten te halen? Hoe leer je om er verantwoord mee om te gaan? Bij mij geen crashdiëten of moeilijk doen met dure maaltijdvervangers, maar voedingsvoorstellen met als gevolg een gezond lichaam.

We zijn eigenlijk vergeten hoe we ECHT moeten koken, zonder al die zakjes en pakjes uit de supermarkt. Ik help je graag op weg.

Ik ben in september 2018 begonnen met de Bachelor opleiding Voeding en Diëtetiek, helaas heb ik na 1 jaar besloten om niet verder te gaan.

Sinds eind november 2019, ben ik Buurderij-Verantwoordelijke van de Buurderij in opbouw in Hengelo van Boeren & Buren. Kijk voor meer info op www.boerenenburen.nl

Tevens verkoop ik home made granola (cruesli) gezoet met honing (van de imker), zodat je dagelijks van deze granola kunt genieten, deze verkoop ik straks in mijn Buurderij.

 

Specialiteit

 

 Energie

Voedselallergieën

Gezond koken

Passend gewicht

Informatie over producten

Abonnement

Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com