Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

That Sugar Film


Hopelijk heeft deze documentaire bij veel consument de ogen geopend. Wil jij na aanleiding van deze documentaire ook wat meer op je voeding letten en heb je hier wat hulp bij nodig, maak gerust een afspraak met mij www.echtvoeding.com.

Suiker is echt slechter dan vet, mensen zijn altijd verbaast dat ik alleen maar volle melk, yoghurt en kaas koop. Hierdoor raak je veel sneller verzadigd en heb je minder trek in zoet. Van suiker krijgt je leververvetting, maar dat zie je niet met de vele gevolgen van dien. Er zit in 80% van supermarkt producten suiker (pastasaus, sambal, mayo, ontbijtgranen, crackers etc)


5 views