Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

Borreltijd


Vanochtend een wandeling gemaakt, omdat het een beetje een gekke ochtend was en ik niet echt ging zitten voor de lunch heb ik maar snel wat te eten gepakt, eerst 1 plakje cake, daarna een appel, cracker met kaas en nog wat nootjes, na 1 ½ had een vreselijke suikerdip, zo noem ik het maar, zat te gapen, vreselijk, dat heb ik nu nooit als ik de hele ochtend niets eet. Nog even geborreld (doen we op zondag) en de avondmaaltijd was vis curry met rijst en naan brood (zelf gemaakt). Zie recepten.

Vandaag is het ook de laatste dag van dit schema, morgen begin ik met het schema 5:2. Dit houd in twee dagen maximaal 500 kcal en de andere dagen gewoon eten. Ik heb de maandag en de donderdag nu als max. 500 kcal. dag ingepland, dit kan ik altijd weer veranderen als een andere dag me beter uitkomt. Ik plan deze dagen van 500 kcal. niet achter elkaar.

Ik ben benieuwd hoe het morgen gaat, het bevalt me namelijk prima on in de ochtend niet te eten.


0 views