Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • Eet meer kleur

Eet meer kleur


Ik probeer zo veel mogelijk verschillende kleuren te eten, ik let daar echt op. Want hoe meer verschillende kleuren je eet hoe meer verschillende vitaminen en mineralen je binnen krijgt. Vandaag eten we zuurkoolschotel met dit keer zelfgemaakte zuurkool. Morgen rode bieten en wat ook erg lekker is en je zo alle kleuren binnen krijgt. Snij bijvoorbeeld verschillende paprika's, winterwortel, uien, pastinaak, knolselderij en pompoen, varieër en bak dit in de over evt. met nog wat stukken aardappel en klaar ben je.

Zie: https://drogespieren.nl/overig/wat-zegt-de-kleur-van-groente-en-fruit


1 view