Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

Dag 2, Intermittent fasting


Toen ik vanochtend opstond, had ik wel zin om iets te eten, maar na een kopje thee ebde het snel weg. Omdat ik een afspraak had, heb ik de kwark met granola mee genomen. Omdat ik de ochtend bezig was, kon ik er goed tegen, maar om 10:00 had ik toch wel zin om te eten, i.p.v. een kop koffie met een stuk chocola, had ik mijn beker Turkse yoghurt met granola, maar ik kon het niet eens op, het was te veel. Daarna voelde ik weer dat weeïge gevoel (licht misselijk), maar na ½ was dat alweer weg. Om 12:30 was het lunchtijd, maar echt trek had ik eigenlijk niet, toch maar wel even iets gegeten, 1 volkorenboterham en volkorencracker met een puree van de overgebleven gegrilde groenten van gisteren, best lekker, daarna had ik ook wel genoeg.

Het is natuurlijk straks de bedoeling dat ik i.p.v. 3 hoofdmaaltijden, er maar 2 neem, maar omdat ik nog in de opbouwende fase verkeer, geef ik mezelf het voordeel. Ik merk dat ik wel minder van alles eet. Een van de gevolgen van vasten is namelijk dat je lichaam de aanmaak van Insuline-achtige Groeifactor -1 vermindert, waardoor er minder nieuwe cellen worden aangemaakt. Als je ouder wordt leidt een hoog gehalte echter tot een versnelde veroudering en een grote kans op kanker.

Tussen door veel water gedronken en wat nootjes en een klein stukje pure chocola. Het avondeten bestond uit een salade met tomaat, komkommer, druiven, stukjes mango en gegrilde kip en een klein stukje Turks brood. Straks nog even een koffie misschien er nog iets bij en dat is het dan voor vandaag.


19 views