Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

Dag 3


Wel trek vanochtend, maar een kopje thee helpt goed. Gewoon bezig bleven is het advies. Rond 9:30 wel weer trek, dan maar vast mijn cichorei nu zonder melk maar met iets kokosolie (advies), was niet zo lekker. Om 12:40 een volkorenboterham met rosbief en 1 met pure hagelslag. Rond twee uur, had ik behoefte aan zoet en heb ik twee dropjes en een paar nootjes. Daarna werd ik ontzettend moe en moest telkens gapen, was dat een suikerdip? Tussendoor veel water gedronken en rond 16:00 een stukje pure chocola gegeten. Rond 18:00 een kom Thaise curry met rijst en vegetarische kip

reepjes met stukjes mango gegeten. Toetje heb ik overgeslagen, heb ik nooit zo’n moeite mee. 19:45 nog een cichorei maar met opgeklopte melk en dat was het weer Daarna moest ik wel weer veel gapen? Ik ben benieuwd hoe het morgen gaat, dan is het de eerste dag dat ik echt 16 uur vast.

Bij periodiek vasten is gewichtsverlies permanent en er gaat geen spierweefsel verloren, zoals bij normale caloriearme diëten, waarom dat zo is, wordt nog onderzoek naar gedaan.


13 views