Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

Dag 4 (intermittent fasting)


Dag 4 Omdat ik gisterenavond geen tijd had om een blog te schrijven doe ik het nu.

Gisteren werd ik met hoofdpijn wakker, heb ik wel vaker, maar zal het door dit komen?

Na een kopje thee, ging de hoofdpijn langzaam weg. Ik merk dat ik er wel beter tegen kan dat ik niet gelijk na het opstaan wat moet eten, zal ik er al zo snel aangewend zijn? Ik kijk ook niet de hele tijd meer op de klok en als mijn familie eet heb ik daar ook geen last van. Trouwens daar heb ik al jaren geen moeite meer mee, ik kan heel goed wat afslaan, zoals een gebakje omdat ik een paar jaar geleden ook als experiment of meer een uitdaging een maand lang geen toegevoegd suiker tot mij nam en dat ging heel makkelijk vond ik zelf.

Dus als je zelf nog wel veel behoefte hebt aan suiker (suikerverslaafd) is het misschien een idee om dat eerst aan te pakken, zodat je niet continu moet snaaien. Tegenwoordig ben ik niet meer zo streng wat betreft suiker, hoewel ik al snel dingen veel te zoet vind en zelf cake bak met veel minder suiker erin. Ook kan ik dus heel makkelijk een koekje of gebak afslaan, of ik neem er 1 hoef er nooit 2. Ik merk wel als ik een dropje of melkchocola (M&M’s) eet, dat ik wel meer de neiging heb om door te eten, dus nog 1 enz…

Ik heb twee espresso’s gehad, manlief was thuis 😉, en die smaakte me goed en dat zonder maar een heel klein beetje suiker. Ik hield het makkelijk tot wel 12:00 vol, ik heb toen een heerlijke salade (sla, spinazie, tomaten, komkommer, gekookt ei, geroosterde zaden en pitten en wat olijven met een honing mosterd dressing, had ik al eerder deze week gemaakt. Het smaakte me heerlijk, daarna had ik zin om even een stukje (dik uur) te fietsen, dit durfde ik van tevoren toch niet aan. Daarna had ik wel trek in iets, heb toen een klein schaaltje met een beetje eigengemaakte granola gegeten, zitten heerlijk veel noten in en een groot glas water.

Tussendoor wederom ook veel gedronken. Rond 16:00 heb ik wat verschillende stukjes fruit genomen en het koekje heb ik laten staan. Als avondeten at ik macaroni met een heel klein schaaltje vla. Voor 20:00 nog een kopje thee met een maria

koekje. Toen ik naar bed ging, had ik wel erg veel trek, dat wordt nog wat moet nog meer dan 12 uur wachten. Ben benieuwd hoe het morgen (eigenlijk vandaag) zal gaan. Ik heb een drukke fysieke arbeid vandaag.


10 views