Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

Dag 5


Vandaag de 2de echte 16:8 dag, een dag met een drukke fysieke arbeid. Toen ik opstond had ik wel trek maar minder gisterenavond en met een kop thee ebde het weg. Ik moest het vandaag volhouden tot 12:00 en dat ging eigenlijk boven wonder best goed, ik was druk, dus een goede afleider. Om 10:00 kopje koffie zonder een koekje, dat kan ik best aan. Maar rond 11:00 had ik het heel even moeilijk, maar dat gevoel ging snel weg. Om 12:00 geluncht met 1 volkoren boterham en 2 volkoren crackers, meer kon ik echt niet op. Ik merk dat ik veel sneller vol zit, hoewel eigenlijk nooit zoveel veel eet, normaal 2 volkorenboterhammen met wat crackers of rijstwafel. Ik voel me na het eten ook niet meer misselijk, kwam denk ik dat ik toch meer at dan ik eigenlijk op kon. Dus een goed teken, je hebt minder eetlust en je eet ook nog eens minder per dag omdat je 1 maaltijd over slaat.

Een stukje uit het vasten dieet boek:

Hoe je eetlust zal veranderen: Door te vasten, zullen je eet voorkeuren zich aanpassen; al snel zul je gezonde producten kiezen, automatisch en niet omdat het moet. Je gaat begrijpen hoe honger werkt je leert er mee om te gaan, nu je weet hoe het voelt om echt honger te hebben. Je zult ook herkennen hoe het voelt om prettig verzadigd te zijn , niet overvol zodat je geen vin meer kunt verroeren.

Omdat ik drop, nieuw soort voor het gezin gekocht had kon ik het toch niet laten om ze te proeven en heb ik er twee gegeten en blijf er dan maar eens vanaf 😉. Om 15:00 een appel gegeten, een hele kluif 😉 vond ik. Om 16:00 nog een handje nootjes. Vanavond een broodje shoarma, de makkelijke vrijdag bij ons, maar dan wel de kip zelf gekruid en met eigengemaakte knoflooksaus. Straks nog een heerlijke cappuccino met een stukje pure chocola en dat was het weer voor vandaag.


11 views