Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

Week twee van Intermittint fasting


Vandaag had ik het echt even lastig, ik dacht dat het me steeds makkelijker af zal gaan, maar vanochtend had ik om 8:30 al honger, ik was dan ook wat vroeger opgestaan, maar dat zal toch geen probleem moeten zijn. Ik wil er niet aan toegeven, dus nog maar weer een kopje theedrinken en aan de slag, vandaag zijn mijn pubers allebei weer naar school, dus ik heb eindelijk het huis weer voor mezelf. Lekker rommelen in huis, zolder weer netjes opgeruimd, mijn kledingkast weer herfst/winterproof en eindelijk eens de te lange broeken korter gemaakt. Tussendoor nog even snel een kopje koffie en voor ik het wist was het alweer 12:00. Tussendoor een trosje druiven, snoeptomaatjes en een stukje chocola. De warme maaltijd betond uit aardappels uit de oven, tartaar en broccoli. Ik had weer te veel opgeschept, ik eet echt minder dan normaal. Of ik al ben afgevallen weet ik niet, heb me nog niet gewogen, ik merk het altijd aan mijn broeken 😊. Ik koop ook altijd broeken, die goed aansluiten, zodat ik snel merk of ik aangekomen ben, niet dat dat heel erg is, maar ik voel me er beter bij.


4 views