Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

2 september


Vandaag een gekke dag, we hadden een crematie in de familie, dus zo’n dag verloopt altijd anders. Maar ik moet zeggen de ochtend verliep goed, mijn buik rommelde wel even toen we in de kerk zaten, maar ik had wel een extra plak

meegenomen, deze heb ik snel tussen de kerk en het crematorium opgegeten, anders zou ik pas na 13:00 wat kunnen eten. Ik kreeg een vraag van iemand die vroeg of ik kauwgom gebruik, maar ik denk dat dat de eetlust alleen maar opwekt en ik ben eigenlijk niet zo van de kauwgom. Wat ik wel vorige week deed was ijsklontjes in een glas water, kun je ook zo lekker op sabbelen en knabbelen.

Ik krijg deze week wel vaak de vraag waarom ik vast, mensen vinden het toch wel een beetje raar. Ik zie het als uitdaging om te kijken hoe mijn lichaam reageert en om anderen evt. te kunnen begeleiden, als zij ook willen gaan vasten, dan weet ik waar men tegenaan loopt en hoe ik het heb ervaren en heb opgelost. En het levert me altijd iets op zoals een paar kilo minder, minder snel behoefte aan allerlei ongezonde producten en wie weet een extra stukje gezondheid. Ik weet niet of ik mijn verdere leven dit blijf doen, we zullen zien hoe het me bevalt. Misschien vast ik dan niet meer wekelijks maar 1 maal per maand, geen idee, de toekomst zal het uitwijzen.


3 views