Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

Calorieën


Mij wordt vaak gevraagd of ik ook calorieën tel, nee dat doe ik niet om een aantal redenen:

  1. Door het vasten merk ik dat ik bij de andere maaltijden op die dag ook minder eet, zit sneller vol.

  2. Dat ik gezondere keuzes maak, het zal dan ook jammer zijn dat je na het vasten je weer vol stopt met ongezonde voeding

  3. Niet elke kcal is dezelfde kcal, het maakt namelijk een heel verschil of je een roze koek (noemt men ook wel lege calorieën) eet of een broodje zalm neemt, ivm voedingswaarde van zo’n product.

Vanochtend een lange wandeling gemaakt, dus ik had om 11:30 wel trek. Erg verrassend en heel aardig, iemand had een mand met appels van hun appelboom, denk ik op een picknick tafel gezet. We hadden er allebei 1 meegenomen, dus een goed moment om hem op te eten. Dus mag ik vanavond vanaf 19:30 niets meer eten. Het fijne is dat je wel wat mag schuiven met tijden, wel zo handig. Mijn lichaam raakt wel steeds meer gewend door het vasten, alleen mijn stoelgang is nog niet heel regelmatig.


4 views