Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

Lunchsalade


Vandaag tweede dag van het vasten schema 5:2. Ik heb vanochtend gewoon weer ontbeten, daarna gelijk op de fiets, om granola bij een vaste klant af te leveren en door naar de EKO-plaza om lekkere biologische producten te hallen voor een Health pakket als kado voor een andere klant. Thuis een heerlijk bakkie cappuccino gemaakt met een paar chocolade gember balletjes (EKO-plaza). Het health pakket klaar gemaakt en mooi verpakt, daarna had ik eigenlijk best wel trek, maar toch maar eerst gestreken.

Ik probeer nu toch wat bewust een maaltijd uit te stellen, als dat kan natuurlijk. Na het strijken snel even een heerlijke salade gemaakt, een salade hoeft niet moeilijk te zijn, als je standaard sla, rode uien, fruit, (feta)kaas, olijven, paprika en tomaten in huis hebt, maak je in een handomdraai een heerlijke voedzame salade. Tussendoor een groot glas “thee” van verse gember en stukjes pijpkaneel, wat nootjes en twee pruimen. Het diner bestond uit een bladerdeegtaart met sperziebonen, kip en gember. Toetjes sla ik vaak over, of ik neem een stuk fruit.


2 views