Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

Vastendag


Vandaag weer een vastendag, ik heb rond 11:30 een salade gegeten, en ik merk dat ik het helemaal niet vervelend vindt om mijn ontbijt over te slaan.

Tussendoor wel een cappuccino en een mandarijn genomen en dan kan ik het echt wel weer volhouden tot 18:00, maar dan heb ik ook wel echt zin om te eten.

Veel gedaan vandaag, ik was naar de Hanos geweest en heb daar heerlijke groenten gekocht. Veel rode peper en daar gelijk sambal van gemaakt,( vinden we zo lekker). Paar portobello's, alfalfa, wortel, zeekraal en eikenblad sla, ik kan hier echt gelukkig van worden. Ook heb ik een hele kip (AH), (koop ik meestal als er een 35% sticker op zit) gekocht. En deze in de oven gebraden om morgen pulled chicken van te maken.

Als avondeten had ik voor mijn gezin en schoonvader (eet 1 x per week met ons mee), risotto met zeekraal, courgette en gerookte zalm gemaakt. Ik zelf heb een gevulde portobello met champignon, paprika en lente ui en een 1 eetlepel zaden, 1 eetlepel Parmezaan en 1 eetlepel mascarpone en op de top klein beetje gerookte zalm en alfalfa. Het was lekker, wel wat minder romig dan dat ik normaal een gevulde portobello maak, maar ja het mocht niet meer dan 300 kcal zijn 😉. Daarna zat ik echt wel vol.


8 views