Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Search
  • annemustie

wortelcake


Vanochtend wel gewoon gegeten, want om de vrijdag help ik mijn schoonvader met de huishouding,, het lukt me wel zonder ontbijt, maar vindt het toch wel prettig als ik fysiek bezig ben. Rond 12:30 geluncht met brood dit keer, ik probeer wel minimaal 2 maal in de week een salade te eten en als ik niet ontbeten heb neem ik yoghurt met granola.

Vandaag een wortelcake (zie recept) gebakken, altijd lekker, met 150 gram wortel, kokos en walnoten ipv 200 gram suiker heb ik er 130 gram in gedaan en dat vind ik prima smaken. Onze avond maaltijd bestond uit pulled chicken die ik de dag van te voren al had voorbereid, wel moest ik nog een BBQ saus (https://uitpaulineskeuken.nl/2013/06/home-made-barbecuesaus.html) maken voor door de stukjes kip. Deze heb ik ook gemaakt, maar nu een ander recept uitgeprobeerd en hij smaakte goed. In plaats van de pulled chicken op een broodje had ik shoarmabroodjes met ijsbergsla, rauwe paprika en rauw dun gesneden rode ui. Zelf neem ik vaak maar 1 broodje met veel sla en paprika, ik heb daar wel genoeg aan.


8 views