Antwerpenstraat 32

7559 NH Hengelo

email: annemustie@home.nl

Tel: 074-2780885

KvK nummer 68745125

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2016 Annemarie Bökkerink Proudly created with Wix.com

 

Vlierbloesem siroop

May 31, 2017

Vandaag Vlierbloesems geplukt. Hier kun je thee van maken, of heerlijk door home made kruidenboter of siroop. Vandaag ga ik proberen om het zonder suiker te maken. Ik doe de schermen, citroen en een paar medjool dadels in een wekpot met water. Ik laat het 2 dagen staan en dan zeef ik het en kook ik het geheel. Vlierbloesems zijn ontstekingsremmend en helpt goed bij keelpijn en verkoudheid.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon